The best Side of gömme rezervuar servisi

Wiki Article

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the finest YouTube knowledge and our newest characteristics. Find out more

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

Başarılı ses yalıtım özelliklerine sahiptir, son derece güvenilirdir ve four hundred kg'a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Geberit Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir.

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Vitra gömme rezervuar şamandıra suyu kesmiyor ya da su kaçırıyor ise en kısa sürede tamir etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde yüksek su faturaları ile karşılaşmaleız olasıdır.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Müşterilerin mükemmel gömme rezervuar biçimde bir araya getirilmiş farklı bir banyo tasarımı elde etmelerine lawnımcı olur

Schwab sifon grupları mükemmel tasarım ve uzun ömürlü basınca dayanıklı uzun zaman kullanıma dayanıklı yıpranma ve bozulma gömme rezervuar servisi yapmayan bir Schwab ürünüdür. Schwab markalı bir rezervuar ve asma klozet aldığınız zaman mutlaka servise kurulum yaptırmanızı öneririz. Schwab gurubu kurum yapılmadan önce Schwab rezervuar parçaları tek tek düzgün bir şekilde montajı yapılmalı daha sonra duvarı montaj yapılmalı. Schwab asma rezervuar grubu sıva ve seramik gömme rezervuar servisi yapıldıktan sonra Schwab rezervuara su vermeden bir miktar su boş kovaya aktarılmalı ve daha sonra Schwab rezervuara ve asma klozete suyu verilmeli.

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, three hundred'10 fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Serel rezervuar ürünlerimiz TSE ve ISO standartlarında üstün teknoloji ile üretilmekte olup gerek montaj gömme rezervuar gerekse kullanım esnasında aşağıdaki konulara gösterdiğiniz özen ile sizlere uzun yıllar sorunsuz hizmet verecektir

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Your browser isn’t supported any more. Update it to have gömme rezervuar the greatest YouTube working experience and our newest options. Learn more

Geberit gömme rezervuar fashionable banyo tesisatının klasikleridir ve 50 yılı aşkın bir süredir dünya çapında milyonlar tarafından kullanılmaktadır.

Report this wiki page